У стабілізаційні пункти благодійники доставили апарати для непрямого масажу серця Schiller (Швейцарія), а військовим - дрони, старлінки та інше обладнання. Про це розповів голова наглядової ради Благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія», перший заступник голови Комітету ВРУ з питань здоровʼя нації Валерій Дубіль.

«Разом з нашими друзями і партнерами ми продовжуємо нашу місію - рятувати життя. Спільними зусиллями ми оснащуємо стабілізаційні пункти на лінії фронту апаратами для серцево-легеневої реанімації Easy Pulse. Лише за останній місяць ми передали 8 таких апаратів, а загалом фонд «Надія» доставив на різні ділянки лінії зіткнення і у військові госпіталі по всій Україні більше 50 таких апаратів. Сьогодні Easy pulse передали у два стабпункти ЗСУ та у стабпункт наших героїв-прикордонників. Це обладнання, яке рятує життя, і воно критично потрібне на фронті», - розповів Валерій Дубіль.

Крім медичного обладнання, фонд «Надія» передав великий вантаж військовим на донецькому напрямку.

«Щоразу під час наших гуманітарних медичних місій на Донеччину ми передаємо допомогу і військовим - запитів від хлопців надходить дуже багато, і ми робимо усе можливе, щоб їх усі задовільнити. Цього разу передали станції Starlink та дрони Mavic захисницям і захисникам з 119-ої окремої бригади територіальної оборони та

Популярні новини зараз
Курс долара кине у розпач: вже затвердили Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

43 окремої артилерійської бригади імені гетьмана Тараса Трясила. Звернув увагу на девіз бійців бригади імені Тараса Трясила, написаний на їхньому прапорі, - «Битися, а не журитися». Дуже символічно, бо зараз Донеччина бʼється, бʼється вся Україна! І обовʼязково переможе!» - наголосив Валерій Дубіль.

Також медичний вантаж, зібраний за підтримки фонду Дениса Парамонова, Revival Foundation та компанії «Дойч-Фарм», команда БФ молодіжної ініціативи «Надія» передала у лікарні Дніпропетровської області.