Про це вона розповіла у програмі «Прогноз».

Усі майстри говорили, що у 2025 році будуть переговори і є шанс закінчити війну. Навіть я це відчувала, що є шанс закінчити активну фазу війни та вийти на новий дипломатичний рівень. Але зараз я втрачаю надію на це, я зневіряюся, я бачу, що активна фаза війни з такими обстрілами не закінчується. І коли я була у Польщі проїздом, там усе пахло війною.

Це карма їхньої країни та їхня окрема історія. Можливо, на них нападе не росія. Чому у нас розглядається сценарій лише одного такого агресивного ворога? Уяви, що буде ще хтось. Ось у 2025 році ми отримаємо непрогнозований сценарій.

Ось те, що стосується завершення війни в Україні, я це прямо відчуваю, що перед Новим роком у нас буде Merry Christmas. Спочатку буде капець до Юр'єва дня, загалом до кінця листопада будуть нагнітання. Можуть вимикати світло взимку.

Я боюся темряви божевільно просто.

Популярні новини зараз
Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки
Показати ще

Два канделябри, плюс ще два ліхтарики поставити. І у нас є EcoFlow, тобто ми вже можемо бути автономними. У нас є автономний інтернет, автономне світло, ми можемо працювати. По суті, боятися треба буде лише людей, які у страху та паніці триматимуть за старий світ: за стару судову систему, за стару систему управління, за залякування, за стару пропаганду часів ще Третього Рейху.

Тому так, до кінця листопада можуть бути різні і обстріли, і провокації. Так, як зараз. Ми живемо? Живемо. Щось відбувається? Відбувається. Боляче? Так. Ти все це відчуваєш? Відчуваєш. Але з грудня начебто у повітрі з'явиться запах весни, мандаринчиків.

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова заявила, що Китай ще порушить питання про російські території.

Також Знай.ua писав про те, що Ланг розповіла, яких енергій всесвіту зараз не вистачає Україні.