Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Китай. Чи буде він мати важелі впливу на Україну? Бо зараз Сі Цзіньпін хоче зустрітися із Зеленським. Перед війною ми пам'ятаємо історію з «Моторсіччю», коли Китай дуже хотів гарно накласти лапу на частину нашого військово-промислового комплексу, і лобіювали тоді інтереси депутати, які були від «ОПЗЖ». Чи зараз китайці домовляться? І чим нам загрожує чи, навпаки, не загрожує така співпраця?

Ну, насправді я бачу, що у Китаї будуть також катаклізми у найближчому майбутньому, у них вже також є підтоплення і землетруси, і це буде посилюватися. Тому вони зацікавлені також в тому, щоб піти шляхом миру і щоб припинити ось цей воєнний конфлікт, тому що це на них впливає.

І також у них є певні зазіхання на території росії, на певні території, вони вважають їх китайськими. Тому Китай зараз буде тримати таку середню позицію. Тобто він не буде нікого підтримувати, але проводити співбесіди і з однією стороною, і з іншою.

Зараз вони розуміють, що наближається велика фінансова криза, і їхнє завдання – це створити нову фінансову систему. І обговорення буде стосуватися цього – створення безготівкової системи по всьому світу, тому що в Китаї це вже тестується.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

І я можу сказати, що, якщо долар зараз підскочить до небес, то потім він дуже сильно впаде. Тому що я бачу падіння валют. І якщо ми повернемося до відомої обкладинки, то там якраз показано падіння багатьох валют до кінця 2024 року. Тому орієнтуємося на те, що світі чекає фінансова криза, це так.

Як повідомляв Знай.ua, Ус розповів, як Україні заручитися підтримкою Трампа, якщо він повернеться у Білий дім.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн попередила про ядерну катастрофу в росії.