Про це він розповів у своєму блозі.

«Створення професійної армії. Він тут пропонує створити високотехнологічну професійну структуру замість радянської армії, яка зараз досі фактично, на його думку, представляється у наших Збройних силах. І найбільше кадрів для армії насправді знаходиться в самій армії. Тобто йдеться про армійську реформу», - зазначає Олесь Доній.

Також пропонується, розповідає він, перерозподілити державний і місцеві бюджети таким чином, щоби найбільша їхня частка, близько 80% витрачалася для армії і для оборони, а не так, як зараз, коли левова частка грошей йде на якісь неадекватні речі. Зокрема, ідеолог згадує про клумби у прифронтовому Покровську, коли до міста підступає ворог.

Окрім того, додає він, йдеться і про економіку, потрібно ввести режим саме воєнної економіки, коли україїнські виробники зброї отримують максимальне держзамовлення. Водночас зараз, нагадує експерт, у нас багато виробників скаржаться, що могли би допомагати фронту набагато більше, але просто замовлень мало. Тут же, додає він, потрібне спрощене оподаткування, тощо, тобто ціла система економічних преференцій.

«І повернення демократичних процедур. Це дуже непопулярне рішення, але Святослав і це вставив у свою концепцію. Бо Україна була раніше демократичною державою, і українська ідея асоціювалася з демократією, і у цьому наша була перевага над росією. Зараз ми відмовляємось від демократичних практик і процедур, у нас заборонені вибори, і таким чином це завдає удар по Україні, по українській державі. Святослав пропонує внести зміни до виборчого законодавства, щоб можна було провести вибори і під час війни, відповідно, повернути демократичні практики і процедури», - розповідає Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ус розповів, як Україні заручитися підтримкою Трампа, якщо він повернеться у Білий дім.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн попередила про ядерну катастрофу в росії.