Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Міністр закордонних справ Великобританії говорить про те, що ключовий момент зараз настає у війні. Ну, знаєте, щодо критичного моменту, будь-який день критичний. А ось щодо необхідності активізації, вона справді є, бо таки вже очевидно, що ця війна – це не війна лише росії та України», - зазначає Іван Ус.

Як він пояснює, це війна двох різних точок зору на те, хто залишається домінантною силою у цьому світі. І, якщо Захід хоче залишитися у ролі основного гравця, наголошує експерт, треба сильніше включатись у питання підтримки України, треба Заходу сказати, що він захищатиме свої принципи в Україні.

За його словами, також не треба відкидати версію присутності зарубіжних військ на території України, варто навіть згадати, як після цієї заяви Макрона злякалася вся росія. І тут, зауважує експерт, йшлося про те, що є певні цінності, які захищає Україна, і Франція не хоче, щоб Україна програла, щоб не ставити під ризик і ці цінності, а також імідж країн Заходу, які стоять за Україною.

«І Сполучені Штати Америки акуратно повинні також у своїй риториці говорити, що за певних розкладів вони не виключають, що буде їхня пряма участь, їх безпосередньо військових сил. Що, безумовно, дуже сильно може вплинути на російську федерацію», - підсумовує Іван Ус.

Популярні новини зараз
Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка" В Україні анонсували найбільший перерахунок пенсій: у кого виплати зростуть одразу на 60% "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бюн заявила, що наступні ядерні випробування завдадуть росії ще більше руйнувань.

Також Знай.ua писав про те, що Мосійчук розповів, чи спрацює план перемоги України: «Інформаційний пил війни».