Про це він розповів у своєму блозі.

На думку експерта, ми підходимо до того рубежа, коли можна буде констатувати, що бійці ЗСУ виконали завдання з оборони Вугледару. Тобто, пояснює він, вони скували на собі величезну кількість російських військ, не дали їм діяти на Курахівському, Покровському напрямках, не дали їм там підтримати наступ.

«І таким чином призупинили просування ворога, зробили все, що могли, знищили у великій кількості, використали висоти. Я постійно захоплююсь і кажу, що ця оборона ввійде в історію, але приходить час до того, що звідти будуть виходити наші бійці. Мені здається, що це є неминуче і це є об'єктивний процес», - стверджує Олександр Мусієнко.

За його словами, зараз часто можна почути такі заклики, що треба щось робити, направити підкріплення тощо. Однак, констатує експерт, бувають ситуації, коли це важко вже зробити і коли треба поступово відходити, зараз тенденції такі.

«Все робиться для того, щоб ворога сповільнювати, все робиться для того, щоб його знесилити, все робиться для того, щоб він не викотився далі за межі Донецької області і взагалі не докотився ще до наших міст-фортець. Ось це сьогодні робиться. І це те завдання максимум, яке у сьогоднішньому стані за сьогоднішніх умов і обставин можуть наші Сили оборони виконувати. Не майте завищених очікувань. І вони роблять це блискуче», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Відключення газу: які будинки залишаться без постачання В школах з’являться нові класи: навчатимуться не всі Пенсіонери отримають надбавку з жовтня В Україні анонсували найбільший перерахунок пенсій: у кого виплати зростуть одразу на 60%
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, чому ООН та референдум не можуть вирішити питання Криму.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, як росія сіла в калюжу зі своїми ядерними погрозами.