Про це він розповів на каналі «Прогноз».

Велика кількість процесів залежить не тільки від України чи ЗСУ, від позиції президента, від позиції українців, а від допомоги з боку західних партнерів. Навіть зараз у нас є багато варіантів виходу позитивним чином із ситуації, і це можливо зробити, якщо не будуть ставитися палиці в колеса країни, партнери, які нас оточують.

Торік була ситуація, коли у нас були величезні надії на контрнаступ, велику ставку ми робили на нього. І зараз дуже треба обережно робити ставки. Знову ж таки, ми чуємо меседж, що багато хто ставить на Камалу Гарріс чи Трампа як рушійну силу закінчення цієї війни, або на Мирний саміт версії 2.0, або на мирний план Зеленського.

Навіть якщо у контексті цього питання розглянути минулий рік, то, якщо було б надано у повному обсязі те озброєння, яке необхідно було і яке було у форматі обіцянки від західних партнерів, якщо б не блокували зернові коридори Польща, якщо б не було колізій з Румунією, якщо б не було палиць у колеса з боку Угорщини та інших країн, якщо б Німеччина не то давала, то забирала озброєння, яке обіцяла, так, ми закінчили би війну.

Карта циклічності каже, що жовтень буде характерний як місяць брехунів, місяць брехні і місяць завищених сподівань. Тому я не роблю великі сподівання ні на Камалу Гарріс, ні на Трампа, ні на те, що ставлення наших західних партнерів або сусідів зміниться на краще. Я повторюю цей меседж, що треба розраховувати тільки на свої сили і на ЗСУ, треба донатити на ЗСУ, треба робити все можливе для того, щоб цю війну закінчити.

Популярні новини зараз
Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка" Пенсіонери отримають надбавку з жовтня Школи переходять на новий формат навчання: звикати до змін доведеться усім Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, як росія сіла в калюжу зі своїми ядерними погрозами.

Також Знай.ua писав про те, що Ніранжан розповів, чи може росія використати ядерну зброю і що їй за це буде.