Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Ну, Схід - тут зрозуміло, тут і ракети, і дрони, і Диявол випав, тут повний набір усього.

Південь – небезпека йде. Зрозуміло, мабуть, вони свої знову ці корита повиводили, небезпека від води йде, небезпека обстрілів. Тут треба бути дуже уважними. За цими картами це можуть бути й адміністративні будинки, це можуть бути медичні установи, це житлові будинки зокрема.

Центр – також. Достатньо агресивно налаштовані, дуже агресивно. І тут все, що пов'язане з дітьми, тут випадає дитяча карта. Діти, до речі, фігурують і на Сході України. Підлітки, діти, все, що пов'язане із навчальними закладами будь-якого типу. Центр України – ще переміщення, пересування, вокзали… Все, через що можна пересуватися, переміщуватися, уважно прямо. На жаль, тут карти шпигунства є – злив інформації.

Північ – те саме карти кажуть, як раніше було, така ж небезпека тут йде. Чернігівська область, Сумська область. Та небезпека, що була, залишається. Зверніть увагу тут теж і діти, і дорослі, тобто тут дуже треба бути уважними.

Популярні новини зараз
Пенсійний фонд дає три місяці: хто не встигне, втратить частину заслуженої пенсії Україну заполонять африканці та афганці: чекає багато проблем Повістки від ТЦК отримують заброньовані та з відстрочкою: що відбувається По 499 грн за упаковку: супермаркети різко підняли ціни на молоко, вершкове масло і твердий сир
Показати ще

Щодо Заходу України, то тут йде чіткий збір інформації про те, що, я розумію, нам передають, будуть передавати. І там, де військові об'єкти, залишається небезпека, тобто також небезпека йде.

Як повідомляв Знай.ua, Ланг заявила, що незабаром бойові дії у Запорізькій області активізуються.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко пояснив, чому зараз атаки на Кримський міст припинилися.