Тому НАТО як оборонний блок зацікавлений у перемозі України, щоб агресія рф не поширилася далі.

Про це сказав народний депутат, заступник голови парламентського Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Арсеній Пушкаренко.

«Україна сьогодні воює за архітектуру європейської безпеки, фактично ми воюємо за весь Північноатлантичний блок. Тож думаю, що політика Генерального секретаря НАТО збережеться щодо нашої держави, тобто нам і далі надаватимуть підтримку у війні з рф. Це підтверджує візит нового генсека Альянсу Марка Рютте до Києва. Це доказ того, що НАТО поряд з Україною», - зазначив політик.

Він додав, що водночас наша держава наполягає на якомога швидшому приєднанню до Альянсу, докладаючи на цьому шляху значних зусиль.

Популярні новини зараз
"Йде циклами, закінчиться все раптово": відомий астролог визначив, коли фінал війни Українців почнуть викликати до суду: обиратимуть наосліп, за неявку – непосильні штрафи Тиск на гаманець стане нестерпним: подорожчає ще одна комунальна послуга Пенсійний фонд дає три місяці: хто не встигне, втратить частину заслуженої пенсії
Показати ще

«Україна динамічно, гнучко і швидко виконує поставлені задачі на шляху до НАТО. Ми трансформуємо законодавство, Збройні сили, наближаючись до стандартів Блоку. Нинішня війна – це виклик для глобальної безпеки, а НАТО як організація, що покликана стримувати й захищати, зацікавлена в перемозі України. Бо якщо ми програємо, то агресія піде далі», - наголосив народний депутат.