Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

В Україні розраховують, що на перемовинах можуть обміняти російські землі, захоплені під час Курської операції, так каже нам Foreign Policy. Чи дійсно на це розраховують і чи буде загалом такий обмін?

Я бачу, що росія фактично відмовляється від цього пункту. У них найголовніший пункт – це зміна влади української, вимоги стосовно того, щоб змінити владу. І тут дійсно поступитися територіально. І також відмова від допомоги, якоїсь військової допомоги.

Тому що я бачу, що зараз розмови йдуть про те, щоби вводити війська. Якщо нам допомагати будуть військовими, вводити війська, дозвіл буде на таке, то одразу є ультиматум, що будуть введені війська з інших країн, наприклад, з Кореї.

У ЗМІ вже була інформація, що начебто північнокорейські військовослужбовці вже є в Україні і вони навіть загинули десь біля тимчасово окупованого Донецька. Казали, що це військові інструктори, зараз уже кажуть, що це були солдати, які були на боці росії і воювали проти України.

Популярні новини зараз
Окрім комісій і відсотків: "Ощадбанк" попередив про нові правила списання коштів Літні українці можуть залишитися без пенсії: кого прирекуть на голодну старість Похолодання, вітер та мокрий сніг: до України із запізненням мчить романтичний жовтень ТЦК отримає нові повноваження: зобов'яжуть приймати документ
Показати ще

Ви знаєте, тут більше плітки і залякування. Зброя, техніка – так. Але щоби заходили дійсно війська… Можливо, там на якихось позиціях просто дивилися деякі люди, спостерігали за ходом війни, просто наглядачі, але не більше. Не більше. Це залякування.

А чи приїдуть ще? І, якщо так, то чим вони будуть займатися? Тобто це буде навчання чи безпосередньо участь у бойових діях?

Мені іде інформація і показують, що більше тренуються на випадок, якщо НАТО буде допомагати активніше. Тут тренування, тут тренування більше.

Як повідомляв Знай.ua, Ахмедов заявив, що росія вже не та, що за часів чеченських воєн, тому Дагестан має всі шанси розпочати розвал імперії.

Також Знай.ua писав про те, що Гай про долю Торецька: «повернеться Фортуна у наш бік».