Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

ГУР повідомляє, що у росії ліквідовано військового пілота, який причетний до удару по Кременчуку у 2022 році і по Дніпрі у 2023. Тіло знайдено з травмами голови, завданими молотком. Інших військових злочинців рф чекає щось схоже?

Багато хто боїться. Тобто вони не знають, з якого боку їм прилетить, тобто страх є. Так, ми це почуємо. У мене був такий розклад, я говорила образно цегла на голову. Тобто так, це таке відбуватиметься у них.

Справа в тому, що тут не лише ті, хто віддавали злочинні накази, а тут ще й цивільні будуть. Тут навіть важко сказати, хто до цього причетний, бо таким чином вони ще можуть позбавлятися самі від своїх, ніби кінці у воду. Тому що зараз має щось змінюватися, вони хочуть обілити себе, якщо це можливо. Те, що зробити неможливо, натягнути на себе якусь маску, щоб у такому плані спробувати щось виторгувати собі.

Після закінчення війни міжнародний суд каратиме тих, хто на той час залишиться живим?

Популярні новини зараз
"При путіні миру не буде": всесвітньо відомий філософ поділився прогнозом для України Військові обурені заявою Порошенка про начебто оборону ним Києва: «Має вибачатись перед сім’ями загиблих!» Бронювання від мобілізації тимчасово скасують: почнеться масштабна перевірка Овочі, фрукти та хліб: їжа, яка скоро перетвориться на предмет розкоші
Показати ще

Тут вони (ред. – карти) кажуть, що це тривалий процес. Ну, всі суди – це тривалий процес. Ну, де швидше, де що… Дивіться, вони самі позбавлятимуться їх десь, кремлівська влада позбавлятиметься.

З іншого боку, ще на початку війни я говорила, тоді воно звучало теж фантастично, що буде така група, скажімо умовно, на кшталт Моссад, яка буде дуже швидко… Нині вік сучасних технологій, ховайся, не ховайся, що хочеш роби. Оце буде швидко. Ось це працюватиме швидко.

Як повідомляв Знай.ua, Гай заявила, що Україна вже має дієву зброю проти росіян, чекаємо лише на дозвіл від Заходу.

Також Знай.ua писав про те, що Фрейн розповіла, якою буде зима у росії: перемир'я, конфлікт із регіонами та мусульмани.