Про це він розповів у своєму блозі.

«Ну, серйозно? Про відчай це говоритиме? А нам від цього жарко, холодно, що у них там розпач? До нас надішлють 12000 ворогів, яких нам треба знищувати, які вбиватимуть нас. А ви кажете, що це свідчить про відчай… Та немає значення, про що це свідчить. Поради щодо психології росіян не приймаються в Україні, до пакету військової допомоги їх включати не треба», - зазначає Михайло Шейтельман.

Далі, розповідає він, Шон Саветт додав, що, якщо Північна Корея приєднається до росії, США консультуватимуться зі своїми союзниками, партнерами про наслідки такого драматичного кроку. За словами експерта, це пішли вже якісь метафори, зайві емоції.

«Ну, ось нам не хотілося б таких порад. Нам хотілося б конкретних дій армії Сполучених Штатів Америки проти цього корейського контингенту як мінімум, хоча в ідеалі проти російської федерації, звичайно», - підкреслює Михайло Шейтельман.

Принагідно він нагадує про слова глави МЗС України Сибіги, що в корейських ракетах KN-23 і KN-24, якими росіяни били по Києву, знайшли західні компоненти, тобто путін і Кім досі мають до них доступ. Тому, констатує експерт, щонайменше Захід має посилити санкції, експортний контроль та зміцнити український повітряний щит.

Популярні новини зараз
"Мертвець" несподівано ожив на операційному столі: хотіли вирізати серце Повістки через "Укрпошту": українці не поспішають з'являтися в ТЦК Тисяча гривень на дорозі не валяється: пенсіонери можуть подати заяву та підняти собі виплати Загинув відомий співак, зірка гурту "One Direction" Ліам Пейн: копи кажуть - випав з вікна
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гай заявила, що Україна вже має дієву зброю проти росіян, чекаємо лише на дозвіл від Заходу.

Також Знай.ua писав про те, що Монін розповів, чому зростає курс долара та євро: «Імпорт вищий за експорт».