Про це він розповів у своєму блозі.

«І, за словами заступника міністра оборони Гаврилюка, свою роль у цьому відіграло вдале завдання ударів Сил оборони по складах із боєприпасами російської армії. Ну, тут потрібно розуміти, що це дуже хороша новина, звичайно, і це зменшення вогневого потенціалу ворога, звичайно, яке має своє значення, адже артилерія продовжує відігравати важливу роль для наступальних дій», - зазначає Олександр Мусієнко.

Якщо ми подивимося зараз на всі гарячі ділянки фронту, пояснює він, то все одно, попри авіацію, КАБИ, піхоту, дрони, артилерія продовжує відігравати значну роль у тактиці наступу ворога, це чітко помітно. До того ж, додає експерт, росіяни застосовують як реактивну, так і ствольну артилерію.

«Ну, це дає певний успіх. Наступне питання, що все ж таки скорочення 1:2 – це добре, але все ще ворог має перевагу. Другий момент – наскільки цю перевагу вдасться забезпечити стійкою нам? Генерал-лейтенант Гаврилюк каже про те, що удари по складах, по арсеналах дали свій результат. Ну, це якщо ми рахуємо суто математично. Але навіть і зараз при цьому ворог має перевагу», - коментує Олександр Мусієнко.

За словами експерта, тут важлива перспектива, важливо, як ми зайдемо у 2025 рік, яким буде наше забезпечення, якими будуть пакети воєнної і фінансової допомоги від Заходу, якими будуть спроможності росії, її ВПК і її союзників з їхньою допомогою ворогу.

Популярні новини зараз
До армії візьмуть не всіх: кого не торкнеться мобілізація і ТЦК Син голови Хмельницької МСЕК Тетяни Крупи активно намагається вивести нажите із країни Опалення буде гіршим: українцям краще зробити це швидше Пенсіонеру дається 10 днів: держава забере всі виплати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Золотарьов заявив, що тактичні кризи на фронті наша мобілізація не вирішить, оскільки проблема в іншому.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко пояснив, чому Захід досі не реагує на той факт, що КНДР надсилає своїх військових росії.