Активісти громадської організації “Стоп Свавіллю” провели протестний перфоманс під головним офісом компанії-забудовника “Інтергал-Буд”, яка належить бізнесмену Володимиру Зубику.

Про це повідомляє офіційна сторінка ГО “Стоп Свавіллю” у Facebook.

https://www.facebook.com/watch/?v=484378036107210&extid=NS-UNK-UNK-UNK-IOS_GK0T-GK1C

“Сьогоднішня інформаційна акція під головним офісом Інтергал-буд запам’яталась працівникам БЦ – М8 гучним звуком прямо їм у вікна. Адже коли натовп із кількасот людей вигукує – «Зубика геть!» та «Забудовні аферисти!», дрижать не тільки вікна старого Арсеналу! Все це дійство прикрашають проїжджаючі повз автівки, що сигналять, аби підтримати наше зібрання!

Але менше з тим, зауважимо, що нашого брата у натовпі побільшало. До нас долучились африканські представники, що під гул барабанів виразили свою позицію з приводу громадянства керманича Інтергал-буду”, - йдеться у повідомленні.

Популярные статьи сейчас
Должны появиться без повестки: кого ждут в ТЦК с 1 апреля Погода несет безумную жару: прогноз на ближайшие дни "Нафтогаз" дал 9 дней: что нужно сделать даже если газ не потребляете Изменение цены на электроэнергию: в НКРЭКУ сделали заявление для потребителей
Показать еще

У громадській організаціїї підкреслюють, що африканцям соромно за Кабо-Вердійське громадянство пана Зубика, яким він прикривається аби уникнути ув’язнення за українськими законами, ховаючи свої гроші в офшорах.

“А ще сьогодні був салют із фейкових грошей, якими спікери щедро встелили вхід до головного офісу, куди свої «кровні» несуть інвестори. Ми стали свідками, що потенційні покупці квадратних метрів, що крокували в офіс, забачивши це дійство, кинулись навтьоки із Московської. Може їм дійшло, що тут коїться реальна будівельна афера?! Під кінець, у ліловій сукеночці за пару тисяч доларів вийшла пані Лаєвська із дуже мацним та блискучим обличчям (комерційна чи яка вона там директорка у цього забудовника, суто номінальна керманичка) у супроводі якогось альфонса (принаймні він виглядав так, засмальцована лаком зачіска у стилі «кабріолет», білесенька рубашка на 3 гудзики застібнута знизу та велюрові капці)”, - підкерслюють у повідомленні.

Крім того, у громадській організації задалися питанням, ким саме працюють ці люди у компанії Володимира Зубика.

“Так ось ця парочка із вініровими зубами, намагались пред’явити нам порушення проведення зібрання, але не вийшло. Бо у нас все офіційно повідомлено заздалегідь. А у самих-то порушень на порушенні і порушенням махати можна. Най з тим. Мовчали б у дудочку. Що вони спромоглись зробити, так це викликати поліцію, із якою ми потім дружньо пофоткались) Бо правоохоронці в темі, ми їм «донесли» це на Володимирській пару тижнів назад, коли закидали їх головний офіс численними зверненнями! Але на цьому ми не зупинимось. Ми будемо продовжувати інформувати населення про численні порушення на об’єктах Інтергал-буду по всьому місту. Нас не зламати і не залякати”, - наголосили у ГО “Стоп Свавіллю”.