В Міністерстві оборони України після інформаційної хвилі в різних телеграм-каналах про закупівлю кровоспинних медичних виробів «Кровоспас» офіційно заперечили ці наміри.

Відповідну позицію опублікувала заступниця міністра Ганна Маляр.

Анна Маляр, facebook.com/ganna.maliar
Анна Маляр, facebook.com/ganna.maliar

«Вчора поширювали фейк нібито я коментувала закупівлі кровоспинного засобу. Жодних моїх коментарів чи заяв з приводу закупівлі кровоспинних медичних виробів - не було» - написала Маляр.

Минобороны Украины, фото ЕП
Минобороны Украины, фото ЕП

Популярные статьи сейчас
Водоканалы начали отключать неплательщиков: какой долг считается "критическим" Пенсионеры получат значительную доплату к пенсии: кому и сколько добавят в ближайшее время ПриватБанк зачислит на карты украинцев от 250 до 25 000 гривен: кому повезет Юность стучится в двери? Обновленные мотоциклы "Ява" снова продаются в Украине, сразу 6 моделей
Показать еще

Нагадаємо, що нещодавно зʼявилась інформація про те, що в Міноборони розглядають закупівлю 1 млн гемостатиків «Кровоспас». Ця інформація не відповідає дійсності. Кровоспас не будуть офіційно закуповувати у Міноборони.

Наразі, Кровоспас немає ліцензії та не сертифікований оборонним відомством України для офіційного використання в Силах оборони.