Британська співачка Дуа Ліпа приїхала у Баку, де вистпула на закритті Гран Прі Формули-1.

Володарка нагороди Brit Awards гуляла вулицями столиці Азербайджану та випадково порізала собі ногу. Асистенти співачки обробили її рану. На щастя, пошкодження виявилось несерйозним. Зірка поділилась в Instagram знімком пошкодженої ноги.

Дуа Липа визнана найпопулярнішою співачкою Великобританії за версією Spotify. У 2017 році вона продала 8,5 млн синглів і 1,5 млн альбомів по всьому світу. Останній хіт IDGAF від Ліпи займає п'яту сходинку у глобальному чарті Spotify, а пісня New Rules увійшла до топ-100 американського чарту Billboard. У лютому Дуа отримала нагороду Brit Awards як найкраща співачка Сполученого Королівства.

Запекла гонка у Баку

Гонка в Баку почалася з сейфіті-кара на першому ж колі, коли зіткнулися і Райкконен з Вікон, і Сироткін з Алонсо.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У цілому, серед лідерів нічого не змінилося, а Феттель створив відрив від Хемілтона. Зазначимо яскраву боротьбу Ріккардо і Ферстаппена. Макс не без проблем, але зумів утримати напарника по команді позаду. Власне, боротьба двох Ред Буллов, мабуть, і стала найцікавішою на етапі.

В кінці етапу, коли Макс і Даніель отримали шини ультрасофт, їх щільна боротьба призвела до аварії, хоча до того вони намагалися битися акуратно. У підсумку на прямій старт-фініш Ферстаппен, намагаючись утримати Ріккардо, кілька разів змінив траекторію, що призвело до жорсткого контакту.

Обидва пілоти зійшли. Не будемо поки що стверджувати, хто винен, але Ред Булл потрібно буде поговорити зі своїми пілотами.

Серед лідерів все було спокійно до аварії. Феттель йшов до перемоги, але Боттас довгий час не заїжджав на піт і дочекався машини безпеки! Везіння в користь Мерседеса, як це раніше було з Феррарі. Боттас заїхав за ультрасофтом і виїхав попереду Феттеля, який і сам вирішив заїхати в бокси.

Позаду німця прилаштувався Хемілтон, а виліт Ред Буллов вивів у топ-4 Райкконена.

Коли до кінця залишалося кіл 10, гонщики готувалися відновити боротьбу, але в абсолютно простій ситуації Роман Грожан, прогріваючи гуму, несподівано врізався в стіну...Сейфіті-кар залишився на трасі, а до кінця залишалося зовсім мало кіл.

У підсумку на боротьбу пілотам залишилося тільки чотири повноцінних кола. Втім, цього вистачило! На рестарті Феттель помилився і не тільки не обігнав Боттаса, але і пропустив Хемілтона і Райкконена! Ось так помилка німця, який зіпсував собі резину і пропустив Серхіо Переса. Подіум для мексиканця!

А хто виграв? Хемілтон! Мабуть, маршали погано прибрали трасу і Боттас, який йшов до перемоги, отримав прокол шини і вибув. Неймовірно! Помилка тих, хто дав рестарт заїзду. У лідери вийшов Хемілтон, а другим став Райкконен....ох і етап.

Топ-10: Хемілтон, Райкконен, Перес, Феттель, Сайнс, Леклер, Алонсо, Стролл, Вандорн, Хартлі.

Дивіться: зіткнення на Гран Прі Баку

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, у Формулі-1 з'явиться чарівна гонщиця.