Домашній яблучний пиріг, хоча й належить до найпростішої випічки, своїм ніжним смаком дасть фору багатьом вишуканим тортам. Щобільше, такий пиріг печеться дуже швидко.

Читайте Знай в Google News!

Рецептом швидкого яблучного пирога поділився сайт "1lyubov".

Інгредієнти:

  • борошно – 150 г;
  • яйця – 3 шт.;
  • цукор – 100 г;
  • розпушувач – 1 ч.л;
  • яблука – 2 шт.;
  • масло вершкове – 100 г.

Американський яблучний пиріг, фото: instagram.com/daniya_alt
Американський яблучний пиріг, фото: instagram.com/daniya_alt

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Приготування:

Готуємо яблука: видаляємо з них серцевину і ріжемо тонкими часточками. Форму для випікання змащуємо вершковим маслом і викладаємо яблучні часточки.

Тепер збиваємо яйця, потім додаємо до них цукор і збиваємо масу до однорідності. Додаємо інші інгредієнти і вимішуємо густе тісто. Заливаємо яблучні часточки тістом і розрівнюємо.

За цей час духовку розігріваємо до 180 градусів і ставимо в неї пиріг. Випікаємо його протягом 25 хвилин, але слід зважати на особливості своєї духовки.

Готовий пиріг посипаємо цукровою пудрою, змішаною з корицею. Також випічку можна змастити медом з подрібненими грецькими горіхами - вийде надзвичайно смачно.

Яблука, фото: pixabay.com
Яблука, фото: pixabay.com

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш

Як повідомляв портал "Знай.ua", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Також "Знай.ua" писав, ковбаса з картоплі: економний варіант, коли немає грошей на м'ясо. Як приготувати домашню картопляну ковбасу зі шкварками і домашню картопляну ковбасу з додаванням манки і грибів