Компанія розкішної моди Balenciaga представить свою наступну колекцію одягу у відеогрі 6 грудня. Afterworld: The Age of Tomorrow це "алегорична пригода", дія якого відбувається в 2031 році, в якому "аватар героя переміщається по окремих зонах, рухомий завданнями і взаємодіями". Очевидно, в центрі уваги знаходиться колекція компанії восени 2021 року. Повідомляється, що гра буде працювати в браузері.

Читайте Знай в Google News!

У період пандемії деякі виробники одягу почали шукати нові підходи до представлення власного одягу, але Balenciaga перевершила всіх.

По всій видимості, прийдешня колекція модного будинку заснована на темі людської долі, "як вона видно в інтерактивному ігровому подорожі".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Протягом багатьох років відеоігри стали майданчиком для численних запусків, не пов'язаних з відеоіграми. У 2017 році Porsche дебютував з Porsche 911 GT2 RS 2018 року на конференції Microsoft E3, коли стало відомо, що автомобіль буде на обкладинці Forza Motorsport 7.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google розповіла, коли йти за продуктами найбезпечніше. На основі даних, зібраних зі смартфонів користувачів, пошуковик заявив, що в магазини найкраще ходити по понеділках о 8 ранку.

Як повідомляв Знай.uа, LEGO і Ferrari випустили копію легендарного спорткара з 1700 деталей. Дивно, але всередині двигуна працюють Поршні, що робить цю іграшку цілком собі цікавим конструктором, але і ціна відповідає.

Також Знай.uа повідомляв, Android-Додатки незабаром з'являться на Windows 10. Причому не через посередника, а безпосередньо в ОС. Будемо сподіватися, що Microsoft не відмовиться від цього чудового плану.