У візуальній новелі "Синтерапія" у всіх є комплекс: президент університету, помічник по операційній системі, схожий на Кліппі, і особливо пригнічений ІІ, якому вас послали допомогти. Не кажучи вже про головного героя.

Читайте Знай в Google News!

Дія гри розгортається приблизно на 20 років в майбутньому. Розповідь ведеться з точки зору психотерапевта меліси Парк. Зовсім несподівано надходить нервове прохання аспіранта: штучний інтелект, створений її командою для проведення терапії, тепер сам потребує консультації. AI на ім'я Віллоу відчуває себе пригніченим. Здається, що вони поглинають страх і тривогу своїх пацієнтів, паралізовані в спробах забезпечити лікування, а потім відчувають себе марними через те, що не можуть виконувати свою роботу. Команда розривається, чи є хвороба технічною проблемою або емоційною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google розповіла, коли йти за продуктами найбезпечніше. На основі даних, зібраних зі смартфонів користувачів, пошуковик заявив, що в магазини найкраще ходити по понеділках о 8 ранку.

Як повідомляв Знай.uа, LEGO і Ferrari випустили копію легендарного спорткара з 1700 деталей. Дивно, але всередині двигуна працюють Поршні, що робить цю іграшку цілком собі цікавим конструктором, але і ціна відповідає.

Також Знай.uа повідомляв, Android-Додатки незабаром з'являться на Windows 10. Причому не через посередника, а безпосередньо в ОС. Будемо сподіватися, що Microsoft не відмовиться від цього чудового плану.