Будь-який завзятий геймер знає, що помилки і збої є частиною угоди. Іноді вони виводять ігровий процес на зовсім інший рівень, як, здається, у випадку з Людиною-павуком: Майлз Моралес, де гравці несподівано перетворювалися в неживі об'єкти, включаючи обігрівач внутрішнього дворика.

Читайте Знай в Google News!

Можливо, цей збій з Людиною-павуком в кінцевому підсумку виявиться там найсмішнішою внутрішньоігрової дивністю. У Half-Life 2 була помилка, через яку NPC не могли моргати, і інші численні дивацтва, включаючи недоречні обеліски в Microsoft Flight Simulator, і, звичайно ж, хто може забути патч для The Sims 4, через якого деякі сіми несподівано почали мочитися.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені виявили величезний кораловий риф на дні океану. Повідомляється, що при вивченні дна океану, вони виявили Корал, який досягав висоту в 500 метрів. Дивно, але він став справжнім домом для мешканців.

Як повідомляв Знай.uа, в мережі з'явилася гра, в якій геймеру доведеться стати справжнім терапевтом для штучного інтелекту.

Також Знай.uа повідомляв, співробітники Amazon розпочали масштабний страйк у день чорної п'ятниці. Повідомляється, що їх не влаштовує підвищена травмонебезпечність, а також інші робочі нюанси, які роблять їх роботу просто нестерпною.