У популярному українському супермаркеті Києва покупці помітили вусатого звірка, якого точно не повинно було бути за прилавком. Відео з неприємним інцидентом опублікували в Telegram-каналі ХК.

Маленький, але спритний звір, навів паніку на покупців і швидко зник з поля зору. Співробітників магазину поруч не бачили, але маленька тварина не виглядала наляканою і спокійно ходила по території.

"Пам'ятаєте ту веселу рекламу, де було:" а потім маленьке звірятко загортає шоколад у фольгу..."? Ну, ось же-все виявилося правдою. Магазин є," звірятко " теж є, Хулі скаржитися? Від подиву переплутав " квадрат "з" кишенею "на Гната Юри - "Mirrox", - написали в повідомленні.

Раніше ми повідомляли, як житель Слов'янська розповівши, що в магазині біля Слов'янського коледжу Національного авіаційного університету бачив, як продавці викладають м'ясну продукцію прямо на підлозі біля прилавка.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Пам'ятайте про ці фото, коли наступного разу вам буде лінь знімати з ковбаси "їстівну" оболонку. Слов'янськ," Бердянський м'ясокомбінат" на САТУ", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, харків'янину впарили плавлений сир з чорною пліснявою.

Як повідомляв Знай.uа, в українському супермаркеті знайшли доказ існування інопланетян, ця гниль дивиться прямо в душу.

Також Знай.uа писав, що у популярному магазині українців годують ковбасою прямо з підлоги.