Президент України Володимир Зеленський дав «Фокусу» інтерв'ю, яке, за його словами, робить підсумки 2020 року.

Про те, що було сказано в цьому інтерв'ю, а головне, про що там було не сказано, каже народний депутат Антон Поляков в блозі «Правки Полякова».

«Почав Володимир Олександрович з того, що рік був важкий, і почався він зі збитого літака в Ірані. Хоча насправді почався він з Оману, це трохи різні країни. Почався він з того, як президент провів час в Омані, коли всю країну обдурили, виклавши його фотографію в Карпатах», - нагадав політик.

У тому, що стосується питань охорони здоров'я, відзначає Поляков, президент вперше майже за два роки нарешті зрозумів: системної медицини в нашій країні немає як такої. Дійсно, йшла у нас медична реформа, і досі йде - але все лікарні бюрократи МОЗ закрити не змогли. Так, скоротили досить багато, розігнали персонал, але чи варто хвилюватися через таких дрібниць?

Чи міг Зеленський як президента зупинити медичну реформу? Мабуть, ні. Але пригальмувати її міг. Однак не зробив цього, хоча йому і пропонували.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також глава держави атакував Конституційний суд, якій складається, за його словами, з людей Віктора Януковича, Петра Порошенка, і почасти Юлії Тимошенко. Зеленський особливо підкреслив, що сам він за весь час своєї каденції нікого в цей орган не призначав.

Однак Поляков висловив здивування. Півтора року Зеленського все влаштовувало в діяльності КСУ - зокрема, схвалення розпуску Верховної Ради - а тут раптом перестало? До речі, деякі ставленики Тимошенко зайняли ключові пости в державі саме при Зеленському.

Крім того, президент пообіцяв не терпіти біля себе людей, викритих в корупції. А тепер терпить їх, виправдовуючись тим, що корупцією вони займалися ще до того, як він очолив державу. Чи варто згадувати минулі гріхи?

«Знову інтерв'ю ні про що, людина повністю відірвався від землі. Питання в інтерв'ю хороші, але відповіді не варти нашої уваги», - резюмує нардеп.

Раніше блогер Сергій Корнак назвав якості, які потрібні президенту України.

Також політолог Ігор Попов прокоментував корупційний скандал з Олегом Татаровим.