Молитва за здоров'я є найбільшою силою, тому необхідно ставитися до цього дуже серйозно.

Просити можна і за здоров'я родичів, друзів і колег, яких спіткала підступна хвороба. Очікуваного результату можна домогтися, якщо вимовляти молитву перед іконою в храмі або вдома. Пропонуємо вам кілька звернень на вибір.

Молитви за хворих

Владико Вседержителю i Святий Царю, що всіх караєш, але не жебраків, зміцнюєш падаючих i піднімаєш повалених, печалі життя людського розвіюєш. Молимося Тобі, Боже наш, раба Твого хворого (ім'я) відвідай милістю твоєю, прости йому всякий гріх вільний або невільний. Так, Господи, твою цілющу силу з неба зійшли, торкнися тіла, погаси гарячку, Утамуй страждання і всяку таємну неміч. Будь лікарем рабу твоєму, підніми його з ліжка недуги і від ложа болю цілим і здоровим, дай йому бути Церкви твоєї слухняним і волі Твоєї виконавцем. Бо Тобі належить милувати і рятувати нас, Боже наш, і Тобі славу возсилаємо, Отцю, і Сину, і Святому Духу, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

***

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

О, премилосердний Боже, Отче, син і Святий душі, що тобі в нероздільній Трійці поклоняємося і тебе славимо! Призри милостиво на раба Твого (ім'я) хворим, відпусти йому всі гріхи його, подай йому зцілення від хвороби, поверни йому здоров'я і сили тілесні, подай йому довге і щасливе життя, земні і духовні твої блага, щоб він разом з нами приносив подячні молитви тобі, всещедрому Богу і Творцеві нашому. Пресвята Богородице, всесильним заступництвом твоїм допоможи мені благати сина твого, Бога нашого, за зцілення раба Божого (ім'я). Всі святі і ангели Господні, моліть Бога за хворого раба його (ім'я). Амінь.

***

Лікаря душ і тіл наших, джерело життя нашого, Христі Ісусі, Господи і Спасителю наш! Споглянь милосердним оком на раба Твого в тяжкої хвороби, пригаси до наших слізних молінь, перстом милосердя Твого доторкнися до немічного тіла хворого брата нашого, вгаси вогонь тіла його, зменшити біль хвороби його, поверни здоров'я йому, Піднеси його з ліжка немочі, продовж дні життя його, щоб на землі він послужив тобі, ходив по стежках заповідей Твоїх і удостоївся твого Небесного Царства, і разом зі святими славив Тебе, Бога Милостивого, з Отцем і духом на віки віків. Амінь.

Молитва до Божої Матері Всецариці (від онкологічних та інших важких хвороб)

Про Пречиста Богомати Всецарице. Почуй багатостраждальне зітхання наше перед чудотворною іконою твоєю, що з Афона до нас принесена, поглянь на дітей твоїх, важкими хворобами обтяжених, які з вірою до святого Твого зображенню припадають. Як птах покриває крилами пташенят своїх, так і ти нині, Вседиво, покрий нас покровом крил твоїх, захисти чесним твоїм омофором. Там, де немає надії, безсумнівною надією будь. Там, де люті скорботи панують, терпінням і полегшенням явися. Там, де морок відчаю в душу вселився, нехай засяє світло Божества. Малодушних розрад, немічних зміцни, для зачерствіли серцем пом'якшення і Просвітництва даруй. Зціли хворих людей Твоїх, про Всецарице Милостива! Розум і руки зцілюють нас благослови, щоб послужили вони знаряддям Всемогутнього Христа, Спаса нашого. Як живей, сущої з нами, молимося перед іконою твоєю, Владичиці. Простри руки Твої, повні зцілень, радощі скорботних, в печалях розраду, щоб, чудотворну допомогу скоро отримавши, прославляли животворящу і нероздільну Трійцю-Отця, Сина I Святого Духа - на віки віків. Амінь.

Молитва до св. Пантелеймона

Про Преславний цілитель, великомученика Пантелеймона! Глянь милостивим оком на людей, що перед твоєю чесною іконою моляться щиро і просять від тебе допомоги і заступництва. Донеси до Господа Бога нашого щирі наші молитви і вимоли гріхів наших прощення. Ми бо через беззаконня наші не сміємо очей підвести на висоту небесну, ні піднести голос моління до неприступної слави Божої. Ти ж прийняв від Христа Спаса благодать недуги відганяти, зцілювати немочі. Тому просимо Тебе, не відкинь нас, негідних, що приходимо до тебе і просимо: будь нам розрадою в печалях, зціли прелюті недуги наші, вимоли в Бога всім нам те, що для порятунку потрібно, щоб, молитвами твоїми благодать і милість отримавши, ми прославляли всякого добра Скарбницю і дарів подавця Бога, в трійці Пресвятої єдиного, Отця і Сина і Святого Духа, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Нагадаємо, найсильніші молитви Святому Миколаю: Чудотворець допоможе з грошима, роботою і зцілить хворого

Як повідомляв "Знай.ua", чудотворна молитва про сім'ю, яка допоможе відчути благодатну силу і щастя

Знай.ua писав, Потужна молитва захистить від усякого зла: варто знати кожному