Прес-штаб ООС у соціальній мережі Facebook продовжує розповідати історії українських героїв, які змушені захищати всіх нас і території від путінських окупантів.
Олександр "Путнiк" символічно пішов служити 23 лютого і тепер це його особисте свято боротьби з агресором за незалежність України. Спочатку ж дніпрянин планував послужити всього кілька років, але зараз замислюється про можливість стати професійним військовим, щоб присвятити армії все своє життя.
"У цивільному житті займався продажем сільськогосподарської техніки, абсолютно далека від війська сфера. Але з початком війни важко було залишатися байдужим до того, що відбувалося навколо. Більшість друзів і колег пішли служити, як і я. вважаю захист Батьківщини беззаперечним обов'язком для кожного справжнього чоловіка!",- зазначає він і мріє в найближчі роки про офіцерські погони.

У 2016-му році він пройшов своє перше бойове хрещення. Тоді Олександр і його підрозділ потрапив під артилерійський обстріл і цілий день по позиціях била батарея ворожої артилерії з житлових кварталів окупованої Горлівки.
"Путнiк" повідомляє, що такий досвід загартовує, додає сил і завзяття в боротьбі з окупантом, незважаючи на те, що було м'яко кажучи не по собі. "Мабуть, саме після таких ворожих "подарунків" я і вирішив зробити армію своєю професією. А після наступних ротацій під Кримське, Зайцеве, Майорськ, Чермалик – моє рішення ще більше зміцнилося. Закінчиться ця ротація-поїду вступати до Академії Сухопутних військ. І наступну свою ротацію вже буду командувати ВОПом на передовій", - підсумовує Олександр.

Нагадаємо, лейтенанту ЗСУ немає і 30-ти, але він вже "постарів": "Умови змушують швидше дорослішати"

Як повідомляв "Знай.ua", українці оплакують загибель волонтера та молодого воїна ЗСУ: "Били з важкої артилерії..."

Знай.ua писав, захисники Донбасу передали українцям теплі привітання З Новим роком: "Саме завдяки вам"

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще