Неприємний інцидент стався в одному з відомих супермаркетів Києва. В одній з котлет, купленої в кулінарії виявили волосся. Про це розповіли в Telegram- народний Ревізор.

В акаунті опублікували фото, де видно, як між паніруванням і куркою стирчить темне волосся. Його виявили тільки при розрізі. Однак у публікації наголошується, що проблему вирішили швидко.

" Трапеза не задалася. Пара купила у відділі кулінарії котлету»по-київські". Оплатили і пішли в сам ресторан. При розрізі молодий чоловік побачив темно-бордовий волосся. Проблему вирішили швидко: в інфоцентрі без питань повернули гроші. #Київ, "Novus", Героїв Сталінграда, 4a", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми повідомляли, що житель Кривого Рогу придбав в супермаркеті торгової мережі АТБ сосиски, всередині яких була незрозуміла сіра маса, схожа на туалетний папір.

Про це повідомляє спеціалізований телеграм-канал "Народний Ревізор".

Те, що сосиски переважно виготовляються не з м'яса, а різноманітних його замінників, є дуже популярною думкою серед українців. Хоча ту тезу, що їх роблять з паперу (а точніше целюлози) спростовують виробники і фахівці, знахідка в магазині може служити ілюстрацією зворотного.

Нагадаємо, простий рецепт смаженої курочки, вершково-гірчичний соус для насолоди.

Як повідомляв Знай.uа, смачніше хачапурі, рецепт традиційного осетинського пирога.

Також Знай.uа писав, що рецепт пікантною капусти по-корейськи, саме те, щоб зняти святкові токсини.