У Києві вже тривалий час курсують наполегливі чутки, що в столиці діє підпільна лабораторія з вакцинації від ковіду чиновників і багатих українців.

Інтригу розкрив відомий викривач українських чиновників, Анонім під ніком Джокер, в телеграм. Цього разу від поспілкувався від імені Андрія Єрмака з Романом Гольдманом, якого називає головним тіньовим контрабандистом вакцини від ковід з Ізраїлю.

Роман Гольдман
Роман Гольдман

Так, Джокер в досить грубому і різкому Тоні почав бесіду: "Єрмак турбує. Ви що, зовсім ах**чи продовжувати барижити? Вся країна на вухах, я тобі б**ть годину даю. Ти мене зрозумів бл**ть?".

У відповідь передбачуваний Роман Гольдман відповів: "Добрий день! Намагався до вас додзвонитися. Я вас почув. Але ми не займаємося ніякою реалізацією і ніякою медичною діяльністю на території України. Це абсолютно якесь непорозуміння!".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

листування Джокера і начебто Романа Гольдмана
листування Джокера і начебто Романа Гольдмана

Далі судячи з скріншотів Джокера, передбачуваний Роман Гольдман намагався два рази додзвонитися до нього, але не почув відповіді.

Джокер також написав, що знаходиться з першою особою (імовірно, це Володимир Зеленський), дав Роману Гольдману годину і уточнив, що "у Баканова команда". На що начебто Роман Гольдман відповів, що все прекрасно зрозумів.

листування Джокера і начебто Романа Гольдмана
листування Джокера і начебто Романа Гольдмана

Також Джокер супроводив скріншоти пояснювальним текстом. Анонім стверджує, що Роман Гольдман вже давно побудував величезний бізнес на медичних послугах.

"Як стало відомо з класичних ЗМІ, в Києві орудує банда медичних аферистів, очолювана таким собі Романом Гольдманом, вже давно промишляє медичними послугами в Україні і в Ізраїлі. В основному Роман працює з українським істеблішментом. Серед його клієнтів-мер Києва Кличко, мер Львова Садовий, політики Олесь Довгий, Олександр Грановський, бізнесмени Олександр Мартиненко, Євген Черняк, Аарон Майберг і деякі знамениті учасники 95-кварталу, а також інші шоу-Мени і навіть VIP-журналісти. Він забезпечує дороге лікування членів сімей української еліти в ізраїльських клініках за ціною, що в рази перевищує реальну вартість. Роман літає на приватних літаках і колекціонує фотографії зі своїми VIP клієнтами. Переглянув весь його Фотоархів", - пише Джокер.

Анонім стверджує, що тепер Роман Гольдман налагодив контрабанду вакцини з Ізраїлю для високопоставлених українців і всіх, хто в силах заплатити за неї.

"Деякий час тому Роман вирішив стати нелегальним дистриб'ютором американської вакцини Pfizer в Україні - для своїх VIP-клієнтів. Його найближчий друг Слуга народу, Михайло Радуцький, голова профільного комітету Ради люб'язно надав йому дах для нелегального ввезення вакцини на територію України. У клініці "Меділенд" заповзятливий ізраїльтянин організував прийом клієнтів і продаж вакцини по 2,5 - 3 тис євро. Уточню, що вартість вакцини на світовому ринку становить 15 євро. Процедура складається з двох уколів. Перший, а потім другий з тимчасовим лагом в 21 день. Кажуть, перший укол собі зробив навіть прем'єр-міністр Шмигаль, а ось другий поки не встиг. Після цього інформація про роман стала швидко розходиться серед еліт. Про всяк випадок повідомляю, що Роман не є медиком, не має медичної освіти і не представляє медичні установи Ізраїлю", - пише Джокер.

Офіційна реакція українських чиновників на ці листування поки не послідувала.

Раніше Знай повідомляв, що Денис Шмигаль доручив МОЗ та МВС перевірити інформацію про підпільну вакцинацію.