Цілих дев'ять порушень режиму повного і всеосяжного припинення вогню було зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 8 січня.
Це стосується району відповідальність оперативно-тактичного угруповання "Схід", поблизу Водяного (на Приазов'ї), Талаківки та біля південного в районі відповідальності"півночі". Про це повідомляє прес-штаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook.

Хоробрим українським воїнам вручили відзнаки Командування ООС, фото: штаб ООС
Хоробрим українським воїнам вручили відзнаки Командування ООС, фото: штаб ООС

Путінськими окупантами використовувалися міномети 120-го калібру, різні гранатомети (станкові протитанкові, автоматичні, підствольні), а також великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Неподалік від Південного, де проявлялася збройна активність, проводилися ремонтні роботи з відновлення водопостачання на ділянці водопроводу "Горлівка - Торецьк". Робоча бригада була виведена з району обстрілу, щоб уникнути жертв, роботи припинені.

"Про факти порушення режиму припинення вогню через українську сторону СЦКК повідомлено представникам ОБСЄ. На обстріли збройних формувань Російської Федерації українські захисники відкривали вогонь у відповідь. Серед наших воїнів бойових втрат немає. З початку поточної доби, 9 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил спостерігається тиша. Порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. Обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами. Слава Україні!", - йдеться в повідомленні. ООС

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, бойовики на Донбасі обстріляли простих робітників, ЗСУ надали урок-більше не полізуть

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Різдвяні історії з передової: бійці ЗСУ поділилися своїми заповітними мріями

Знай.ua писав, львів'яни везуть на Донбас Різдво, герої чекають: "Любов і 7 тисяч вареників"