Варто нагадати нашим читачам, що в п'ятницю, 8 січня, в Україні стартував "локдаун", іншими словами було посилено карантинні заходи. В результаті вже є "постраждалі".

Громадяни не задоволені заходами, які вжила влада. Зокрема, незрозуміло, чому у великих магазинах заборонили продаж предметів першої необхідності та побутових товарів. Українці масово скаржаться, що, наприклад, в супермаркетах не можна придбати зубну пасту або щітку.

В українців вже є вихід, про нього написала українка Світлана Котляревська в мережі Facebook.

Публікація Світлани Котляревської, скріншот: Facebook
Публікація Світлани Котляревської, скріншот: Facebook

"Лайфхак як купувати товари, які нібито заборонені. Пробивайте все через касу самообслуговування. І жодних проблем. У системі товари не заблоковані для покупки. А що ви там набрали у візок касир-помічник, який один на 6 кас точно не перевіряє. Може на великій 6 кг пачці порошку не прокотить, але дрібниці типу лампочок, колготок та іншого відмінно проходить. Рецепт отримано і перевірено щойно.", - пише Світлана Котляревская.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Також варто нагадати нашим читачам, що жорсткий карантин в Україні вводиться з 00:00 8 січня і діятиме протягом 17 днів - до 00:00 25 січня 2021 року. Рішення про посилення протиепідемічних заходів прийняв Кабмін на початку грудня 2020 року. В уряді обґрунтували необхідність додаткових обмежень тим, щоб не допустити сплеску захворюваності на covid-19 після новорічних свят.

Раніше повідомляли, в Україні впровадили електронні журнали та щоденники: як батькам перевірити успішність дітей.

Як повідомляв Знай.uа, Локдаун в Україні з 8 січня: скільки діятиме, що закриють і куди дозволять виходити.

Знай.uа писав, київські комунальники встановили зупинку, яка заводить у глухий кут: городяни хапаються за животи.