Українець поскаржився на роботу ПриватБанку: на його думку, фінансова установа краде гроші з карток клієнтів і продає їхню персональну інформацію.

Відповідний відгук був розміщений на спеціалізованому ресурсі "Мінфін".

"Почитав коментарі і прийшов до висновку: ПриватБанк - організація шахраїв і кидав.

Загалом дивлюся, що приватна організація, що державна, а віз і нині там. Ще в далекому 2008 шахраї з Привату промишляли крадіжками грошей з карт клієнтів, продажем баз даних всяким каламутним особистостям, могли самовільно забрати останні гроші з рахунку і пустити карту в мінус, і було наплювати, що людина залишиться без засобів до існування. Так і тепер тим же промишляють: без рішень судів можуть залишити з голим задом в прямому сенсі цього слова і всім навколо наплювати. Загалом вкрай негативно ставлюся до цього банку", — стверджує українець.

Однак представники фінустанови з цими претензіями не згодні.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"АТ КБ «ПриватБанк» є банком, який сумлінно та точно дотримується вимог чинного законодавства України.

ПриватБанк не передає персональні дані клієнтів третім особам за виключенням випадків, що передбачені законодавством. В банку працює комплекс технічних та програмних засобів, котрі спрямовані на захист ваших даних та грошей. Нами постійно проводиться їх модернізація та оновлення, що дозволяє забезпечити високий рівень захищеності", — відповіли на скаргу на цьому ж сайті.

Скріншот Мінфін
Скріншот Мінфін

Нагадаємо, ПриватБанк залишив українця без грошей перед Новим роком: "Впевнені, що я шахрай"

Як повідомляв "Знай.ua", українці скаржаться на нескінченні черги в ПриватБанку: "Одна Каса і у співробітника обід"

Знай.ua писав, українець звинуватив ПриватБанк у пропажі 11 тисяч: "Гроші списали, не видало ні копійки"