Людська байдужість і цинізм іноді просто вражають. І добре, якби просто вражали, але ж вони можуть коштувати і людського життя, як це сталося з 42-річним одеситом на ім'я Андрій Чистяк. Про це у Facebook повідомили South News.

Андрій Чистяк працював охоронцем-забезпечував безпеку одеситів. Увечері середи 6 січня чоловік після роботи сів у маршрутку і поїхав додому, проте в дорозі у нього стався інсульт. Чоловікові стало погано, проте інші пасажири проігнорували напад, а невідомі, скориставшись ситуацією, витягли у нього мобільний телефон.

У результаті чоловік двічі прокотився по маршруту, а потім водій просто висадив його на вулиці і поїхав. При цьому Андрій Чистяк виглядав охайно і не був схожий на маргінала. Вже на зупинці його виявили небайдужі люди і викликали "швидку допомогу".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Дві доби медики боролися за життя Андрія, проте врятувати його не вдалося — 8 січня чоловік помер. Якби пасажири тієї маршрутки і водій відреагували вчасно і викликали "швидку допомогу", чоловіка можна було б врятувати.

Нагадаємо, раніше У Львові озвірілий маршрутник накинувся на хлопця з інвалідністю: "Я не лікар, вимітайся!"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Пасажирка без маски влаштувала розбирання, завмер весь вагон: "я тебе так у * бу"

Також "Знай.uа" писав, що У Франківську "голу" пенсіонерку змусили одягнутися в тролейбусі: "у Китаї до стінки б поставили"