Нашим читачам вже відомо, що починаючи з п'ятниці, 8 січня, в Україні діють жорсткі правила карантину. Так званий локдаун триватиме до неділі, 24 січня.

Є громадяни, які погоджуються на такі заходи, а є й такі люди, які не можуть терпіти подібне і публікують кадри "наслідків" жорсткого карантину.

Про це стало відомо завдяки публікації користувача мережі TikTok "daria_ov_echka".

Українка опублікувала відео, на якому можна побачити порожні полиці магазину. І поки не зрозуміло, чи була це паніка, і місцеві жителі все скупили, або співробітники магазину не встигли виставити продукцію.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Порожні полиці супермаркету, скріншот: YouTube
Порожні полиці супермаркету, скріншот: YouTube

Автор відео коротко підписав свою публікацію жирним шрифтом у великій рамці- "ЖЕСТЬ". З автором важко не погодитися. Можна побачити, що полиці магазину дійсно порожні і товар відсутній, і справа в тому, що ця порожнеча не з одної позиції, а торгова точка практично вся без будь-яких товарів.

Варто нагадати нашим читачам, що нещодавно глава українського МОЗ Максим Степанов нарешті пояснив, в чому суть заборон продавати в супермаркетах шкарпетки або іграшки. Вся справа в законах епідеміології: змушуючи людей купувати товари не в одному супермаркеті, а в різних місцях (наприклад, в інтернеті), МОЗ сподівається скоротити кількість контактів між людьми.

Раніше повідомляли, українці масово кинулися в Буковель під час локдауну: "Можна постояти в кілометровій черзі".

Як повідомляв Знай.uа, у Києві водій автобуса викинув жінку з коляскою на мороз: "Не зобов'язаний".

Знай.uа писав, Степанов пояснив, чим небезпечні шкарпетки на локдауні: "Батько карантинізму".