На дорозі на Буковель були помічені кількакілометрові затори — причиною цього став той факт, що гірськолижних курортів не торкнувся запроваджений для боротьби з пандемією локдаун.

Про це пише один з очевидців ситуації Ярослав Іваночко на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук"

Під час січневого локдауну роботу більшості розважальних закладів було суворо обмежено, однак одним з небагатьох виключень стали гірськолижні курорти. Розміщені в горах готелі й пансіони, а також обладнані гірськолижні спуски стали однією з небагатьох доступних розваг. Очевидно, це спричинило певний ажіотаж на відповідні послуги у Буковелі, хоча перебування в людних місцях все ще несе ризики при пандемії.

Затори на дорозі на Буковель під час локдауну, фото Facebook
Затори на дорозі на Буковель під час локдауну, фото Facebook

"Перший день локдауну. Добре, що гірськолижним курортам дозволили працювати, можна постояти в кількакілометровій черзі на Буковель", — написав Іваночко.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У доказ своїх слів українець прикріпив фото з місця подій. На кадрах можна побачити гірську дорогу через ліс. Хвойні дерева усипані снігом, що створює казковий краєвид, якому все ж дещо заважає "змійка" з автівок (варто зазначити, що сприятлива погода теж стала стимулом для людей відправитися на Буковель). Затори сягають кількох кілометрів; скільки в них доводиться стояти, автор не зазначав.

Затори на дорозі на Буковель під час локдауну, фото Facebook
Затори на дорозі на Буковель під час локдауну, фото Facebook

Нагадаємо, Зеленський приїхав: у Буковелі влаштували тисняву просто під горою - головне, що шкарпетки заборонили.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Оце так булочки!": Нікітюк в купальнику розтопила Буковель оголеними сідницями

Також Знай.ua писав, Курорт Буковель приймає туристів в свої обійми, про карантин - забудемо: "Сезон розпочато!"