Непал-одна з найбідніших і нерозвинених країн світу. Незважаючи на це в 2018 році в столиці країни — Катманду — відкрився ресторан з роботами-офіціантами. Туди і влаштувалася працювати ведуча Нового каналу Аліна Мисечко під час зйомок тревел-проекту "У кого більше?".

У цьому незвичайному ресторані контакт відвідувачів з обслуговуючим персоналом зводиться до нуля. На кожному столі є мультимедійне меню-відвідувач вибирає страви і напої, які потім йому приносить робот. Півтораметрові представники роботоінтелекту говорять по-англійськи і по-непальськи-вони можуть не тільки доставити їжу до столу і побажати смачного, але і вступати в розмову з клієнтами ресторану. За що, до речі, отримують чайові.

Проект "У кого більше", фото: Новий канал
Проект "У кого більше", фото: Новий канал

"Коли я прийшла працювати в цей ресторан, мене влаштували на кухню-чистити креветки і готувати місцеві страви. Але я хотіла заробити якомога більше і розраховувала на чайові, але не врахувала, що їх віддають роботам. Довелося придумувати цілий план, - розповіла ведуча Нового каналу Аліна Мисечко. - Я помітила, що в ресторані не дуже багато відвідувачів. Тому запропонувала адміністратору таку схему: я привожу в заклад клієнтів, а мені за це віддають їх чайові".

Проект "У кого більше", фото: Новий канал
Проект "У кого більше", фото: Новий канал

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Шеф-кухар відпустив Аліну з робочого місця всього лише на п'ять хвилин, за які дівчині вдалося привести в ресторан бізнесмена і цілу сім'ю — всього п'ять чоловік. Таким чином їй вдалося заробити 30 доларів замість обіцяних спочатку десяти.

Проект "У кого більше", фото: Новий канал
Проект "У кого більше", фото: Новий канал

"Перш за все я ціную ініціативу своїх співробітників. А Аліна проявила величезне прагнення збільшити кількість наших клієнтів, - пояснив щедру доплату співвласник ресторану".

Нагадаємо, на наречену екс-прем'єра Розенка Олену-Христину Лебідь злили"компромат".

Як повідомляв Знай.uа, алкоголь, танці на столі і мишка Лариска, "пацанки" влаштували жорсткий дебош у дешевому хостелі Києва.

Також Знай.uа писав, що ведуча тревел-проекту народила в день матері.