"Нова Пошта "в Україні — головний конкурент "Укрпошти". Її хвалять за швидкість доставки, зручність сервісу, сучасні та оперативні послуги. Однак нерідкі випадки потрапляння "Нової Пошти" в різні скандали, оператор часто стає предметом скарг незадоволених клієнтів.

Так, наприклад, на сайті otzyvua.net з'явився відгук від розгніваного користувача - він стверджує, що співробітники "Нової Пошти" віддали посилку, яка призначалася йому, комусь іншому. Більш того-адресата про це не повідомили.

"я звертався до представників" Нової Пошти " і ще раз звертаюся, щоб повернули посилку, яку видав оператор ваш без мого відома і дозволу. Я зробив переадресацію з Харкова 07.12.2020 до себе додому. Посилку оператор видав незрозуміло кому - її не отримав ні я, не одержувач. Дайте оцінку діям цього працівника. Віддайте посилку або компенсуйте збиток", - і далі клієнт вказує номер накладної.

Також він зазначив, що пише своє звернення повторно — раніше співробітники Нової пошти на нього не відреагували.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Нагадаємо, раніше Українцям заборонять купувати антибіотики " на око"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Новенька амбулаторія розлютила хмельничан, навіщо будували: "Зайти хоч можна?"

Також «Знай.uа " писав, що Буковинка продала волосся, щоб вилікувати маму від коронавірусу.