Відомий український кулінар Євген Клопотенко показав, як приготувати грибний крем-суп, але з одним секретом, завдяки якому він обіцяє вибуховий смак.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВідеорецепт приготування страви Євген Клопотенко розмістив на своїй сторінці в Інстаграмі.
"Грибний крем-суп. Виглядає не сексі. На смак дуже сексі. Начебто все просто та зрозуміло: печериці, картопля, цибуля, вершки. Але я додав трохи сушених білих грибів, і все, вибух. Відірватися від супу неможливо. Бісова магія.", - захоплено розповів він.
Інгредієнти:
- 200 г печериць,
- 10 г сушених білих грибів,
- 3 картоплини,
- половину цибулі,
- 100-150 мл вершків
Приготування:
Спершу відваріть білі гриби. Під час варіння сушених грибів додайте у бульйон корінь селери та лавровий лист. Всі продукти наріжте та посмажте. Потім збийте їх з вершками.
Тушковані гриби та картоплю перетворіть на суп з однорідною структурою за допомогою блендера. Густину супу регулюйте за допомогою молока або відвару з білих грибів. Додайте сіль та перець на свій смак.
Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщено на його каналі в YouTube
Як повідомляв портал "Знай.ua", Грубич показав, як готувати різдвяну підливу із сушених грибів: до вареників і каш на Святвечір. Костянтин Грубич показав універсальну страву
Також "Знай.ua" писав, 5 смачних закусок: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.