Колишній військовий прокурор та генерал-полковник юстиції Анатолій Матіос порівняв, що сьогодні робить влада в Україні та Ізраілі на фоні епідемії.

Про це Анатолій Матіос пише у своєму телеграм-каналі.

Анатолій Матіос, фото з вільних джерел
Анатолій Матіос, фото з вільних джерел

"Незважаючи на те, що вакцинація населення у Ізраїлі за темпами вийшла на перше місце у світі, фахівці Інституту біологічних досліджень у ізраїльському Нес-Ціоні продовжують роботу над створенням власної вакцини від коронавірусу", - пише Анатолій Матіос.

Також він наводить низку прикладів, чому саме зараз Ізраіль отримавши вакцину продовжує роботу над власною.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
  • Ринок вакцини проти ковіду ще не насичений. Тобто можна провакцинувати своїх громадян тим, що існує на ринку, а свою вакцину з часом експортувати.
  • Ізраільська вакцина буде «універсальною»! Тобто вона буде дуже швидко доопрацьована до ймовірних мутацій ковіду!
  • Ізраїльська вакцина буде потужним гравцем на ринку, бо буде невибагливою до примх логістики та з можливістю продажу ліцензії на виробництво...з урахуванням ії подальшого модифікування!

За словами Анатолія Матіоса, ізраїльтян вакцинують пфайзером та моденою безкоштовно і вже пішла друга фаза вакцинації.

Також генерал-полковник юстиції наводить невтішні приклади, що сьогодні робиться в Україні.

пост Анатолія Матіоса у телеграм
пост Анатолія Матіоса у телеграм

  • У нас не є новиною, що президент 17 разів з‘їхав лижними трасами Буковелю, зняв безліч селфі та загнав країну у нікому не зрозумілий локдаун!
  • Тим часом «козлом атпущєнія» за всі ковід-негаразди роблять міністра Степанова з його недолугим заступником лякуном Ляшком!
  • Відосікотворці ОП грають у дурнувату гру «завєді козла-вивєді козла», у якій наш президент грає таку собі роль «неувінуватого Рафіка», а козлять Степанова!
  • Ця гра всіх їх може до цугундеру довести...але народ у небезпеці, як був, так і залишився!

"Влада Ізраілю рятує своїх громадян і будує бізнес, а наша влада рятуючи свої дупи, геть руйнує всі чесні людські бізнеси, кришує підпільну вакцинацію та провокує Тарифний Майдан! Ось такі прості паралелі на фактах!", - резюмує Анатолій Матіос.