Народний депутат України Сергій Шахов вимагає владу навести нарешті лад з тарифами на теплову енергію.

Про це народний депутат пише на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

"На жаль, у зв’язку з новими тарифами на розподіл природного газу та тепло побутовим споживачам, у багатьох українців зараз далеко не святковий настрій. Верховна Рада, відповідно до законодавства, жодним чином не впливає на рішення незалежних регуляторів з цього приводу, але, в першу чергу, люди звертаються з цими проблемами до депутатів-мажоритарників. І як народний депутат я реагую на ці звернення виборців в межах своїх повноважень. Тому наша команда ініціює сесії місцевих рад по всій країні, і закликає Президента та очільника уряду втрутитися у ситуацію та не допустити підвищення тарифів на теплову енергію, ухвалене НКРЕКП. Нагадаю, підвищення по країні тарифів на виробництво теплової енергії становить до 50%", - зауважив Сергій Шахов.

Також нардеп зазначає, що від підвищення страждають малозахищені верстви населення.

"І все це на додачу до того, що найбільше вдарило по кишені людям. Адже «Нафтогаз України» підвищив ціну газу для побутових споживачів з січня на 14%. І від політичної сили «Наш край», і від себе особисто стосовно вищеперерахованих питань будуть направлені звернення у всі компетентні органи!", - резюмує Сергій Шахов.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще