Гречаники, приготовані за цим рецептом, виходять апетитними, ситними і дуже смачними. Вони навіть можуть замінити котлети на вашому столі.
⠀
Інгредієнти:
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися- 500 г м'яса;
- 150 г гречаної крупи;
- 2 яйця;
- 2 цибулини;
- 200 г томатного соусу;
- сіль, перець - за смаком;
- борошно для панірування;
- рослинна олія для обсмажування.
Приготування:
Чисту та перебрану гречану крупу всипати в киплячу підсолену воду і відварити до готовності. Потім - остудити. М'ясо пропустити через м'ясорубку з однією цибулиною. Додати в фарш яйця, сіль і перець на свій смак, ретельно вимісити.
Тепер з'єднати м'ясний фарш з гречкою, знову добре перемішати. З фаршу сформувати котлети, запанірувати їх в борошні і обсмажити отримані гречаники на рослинній олії з двох сторін до золотистої скоринки.
Другу цибулину нарізати півкільцями і обсмажити на олії до золотистого кольору. Влити томатний соус і прогріти. У сковороду з соусом викласти гречаники, накрити кришкою і довести до готовності на невеликому вогні протягом 20-25 хвилин.
Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщено на його каналі в YouTube
Як повідомляв портал "Знай.ua", Грубич показав, як готувати різдвяну підливу із сушених грибів: до вареників і каш на Святвечір. Костянтин Грубич показав універсальну страву
Також "Знай.ua" писав, 5 смачних закусок: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.