Гречаники, приготовані за цим рецептом, виходять апетитними, ситними і дуже смачними. Вони навіть можуть замінити котлети на вашому столі.

Інгредієнти:

  • 500 г м'яса;
  • 150 г гречаної крупи;
  • 2 яйця;
  • 2 цибулини;
  • 200 г томатного соусу;
  • сіль, перець - за смаком;
  • борошно для панірування;
  • рослинна олія для обсмажування.

Гречаники, кадр з відео
Гречаники, кадр з відео

Гречаники, кадр з відео
Гречаники, кадр з відео

Приготування:

Чисту та перебрану гречану крупу всипати в киплячу підсолену воду і відварити до готовності. Потім - остудити. М'ясо пропустити через м'ясорубку з однією цибулиною. Додати в фарш яйця, сіль і перець на свій смак, ретельно вимісити.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Тепер з'єднати м'ясний фарш з гречкою, знову добре перемішати. З фаршу сформувати котлети, запанірувати їх в борошні і обсмажити отримані гречаники на рослинній олії з двох сторін до золотистої скоринки.

Другу цибулину нарізати півкільцями і обсмажити на олії до золотистого кольору. Влити томатний соус і прогріти. У сковороду з соусом викласти гречаники, накрити кришкою і довести до готовності на невеликому вогні протягом 20-25 хвилин.

Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщено на його каналі в YouTube

Як повідомляв портал "Знай.ua", Грубич показав, як готувати різдвяну підливу із сушених грибів: до вареників і каш на Святвечір. Костянтин Грубич показав універсальну страву

Також "Знай.ua" писав, 5 смачних закусок: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.