Якщо звична картопля набридла, спробуйте цей простий рецепт. Все в ньому смачно і просто. Коли обмаль часу, приготуйте запечену картоплю з помідорами і сиром.

Картопля в духовці стає м'якою, зверху апетитна сирна скоринка. Завдяки помідорам страва виходить соковитою і ароматною. Можна також додати часникову заправку.

Інгредієнти:

  • картопля
  • помідори
  • сир
  • сіль

Картопля з помідорами, кадр з відео
Картопля з помідорами, кадр з відео

Картопля з помідорами, кадр з відео
Картопля з помідорами, кадр з відео

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Приготування:

Спершу помиту картоплю слід відварити "у мундирі". Далі, не знімаючи з картоплі шкірку, розрізати її на половинки поздовж і викласти на дно форми для запікання, утворивши нижній шар.

Великий помідор нарізати на кільця та викласти зверху на картоплю. Злегка посолити на свій смак. Тепер посипати натертим на дрібній тертці твердим сиром. Поставити запікатися до готовності у розігріту духовку.

Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщено на його каналі в YouTube

Як повідомляв портал "Знай.ua", Грубич показав, як готувати різдвяну підливу із сушених грибів: до вареників і каш на Святвечір. Костянтин Грубич показав універсальну страву

Також "Знай.ua" писав, 5 смачних закусок: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.