П'ять порушень режиму повного і всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 15 січня.
Про це повідомляє пресштаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook.
Збройні формування Російської Федерації використовували гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети при обстрілі біля населених пунктів Гнутове і Талаківка. Що ж стосується Трудовського, там путінські окупанти обстріли вели зі стрілецької зброї, в результаті якого один український воїн отримав вогнепальне поранення і був швидко доставлений в лікувальний заклад, де йому надається необхідна медична допомога.
Біля південного, в районі "Півночi", російські-окупаційні війська використовували великокаліберні кулемети, підствольні гранатомети і стрілецьку зброю. І українські захисники були змушені відкрити вогонь у відповідь.
Представники ОБСЄ повідомлені через українську сторону СЦКК про факти порушення режиму припинення вогню.

"З початку поточної доби, 16 січня, вздовж усієї лінії розмежування порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. Обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами. Слава Україні!", - йдеться в повідомленні. ООС

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, українські воїни показали, на що здатні самі і наші броньовики "Козак-2"

Як повідомляв "Знай.ua", в ЗСУ вшанували пам'ять полеглих "кіборгів" у боях за Донецький аеропорт: "Був важко поранений, але повернувся"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Знай.ua писав, негідний до служби в мирний час українець вже на третій ротації на передовій: "Приходь, коли почнеться війна"