З самого дитинства слід вчити дітей про повагу до батьків, так як саме дарують життя.

Іноді в житті трапляються різні ситуації, і тоді, при неможливості вирішити питання власними силами, слід звернутися до Господа, прочитавши молитву без особливих емоцій, говорять від самого серця. Пропонуємо вам на вибір кілька молитов.

Молитва за здоров'я батьків

О мій Господь, нехай буде твоя воля на те, щоб моя мама була завжди здорова, щоб могла служити тобі з щирою вірою і мене наставляти на служіння Тобі. Направ батькам моїм прожиток, успіх у справах і благополуччя, щоб вся наша сім'я могла служити Тобі в радості. Мама-найдорожче, що є у мене. Захисти її від усіх життєвих негараздів, дай сил і мудрості справлятися з важкими ситуаціями і пішли їй здоров'я фізичного і духовного. Нехай Мої мати і батько виховають мене гідно, щоб в житті я могла здійснювати тільки бажані тобі справи. Обдаруй їх здоров'ям і всякими благами, зійшли своє благословення на них, щоб вони своїм душевним теплом змогли зігрівати і моє серце. Виконай же всі мої прохання, що йдуть від мого серця. Нехай будуть угодні тобі мої слова і наміри моєї душі. Тільки на Твою милість уповаю, мій Господь. Амінь.

Молитва про матір є трепетним зверненням до Господа, в якому, в першу чергу, слід висловити величезну подяку за таких батьків. Також просити допомоги можна у Діви Марії, Ісуса, Святої Богородиці, Миколи Чудотворця і Пантелеймона Зцілювача

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Православна молитва про маму за її здоров'я

Всевишній, благослови рабу Твою (ім'я), звільни її від проклять і гріха. Вкажи шлях для швидкого одужання, пом'якши її біль, подаруй сили все витримати. Скасуй суворі вироки, наповни долоні її дарами. Отець наш Всевишній, прояви Твоє милосердя заради Імені Твого, зглянься над дочкою твоєю (ім'я). Почуй благання і пішли одужання дочки твоєї (ім'я). Амінь.

Молитва про маму і батька

О, Всемилостивий Господь, дякую Тобі за все, що даєш мені, особливо за моїх батьків. Моя подяка їм не знає меж. Молю Тебе про те, щоб я завжди могла гідно цінувати їх безкорисливе служіння своїм дітям, їх непомірні старання і завжди висловлювати їм свою подяку так, щоб вона доходила до їхнього серця.

Нагадаємо, найсильніші молитви Святому Миколаю: Чудотворець допоможе з грошима, роботою і зцілить хворого

Як повідомляв "Знай.ua", чудотворна молитва про сім'ю, яка допоможе відчути благодатну силу і щастя

Знай.ua писав, найсильніші молитви за здоров'я рідних: від онкологічних та інших важких хвороб