Сьогодні, 17 січня, о 3:31 до центру Головного управління ДСНС України у місті Києві надійшло повідомлення про знаходження людини в озері, у парку Нивки.

Чоловік знаходився на відстані п'яти метрів від берега у воді. Про це повідомляє Telegram-канал "Київ Оперативний". Бійці 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини та водолазно-рятувальне відділення зуміли дістати його з води за допомогою рятувального кола та передати працівникам медичної допомоги. Постраждалим виявився чоловік 1988 року народження.

Головне управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у м. Києві зазначає, що перебування на льоду небезпечно в разі, якщо у вас відсутня інформація про реальну товщину крижаного покриву. Це стосується і випадків, якщо ви не перевірили його дерев'яним або металевим щупом на міцність.

"Не вживайте спиртних напоїв. Пам'ятайте, що для однієї людини безпечна товщина льоду - 7 см, а для групової переправи – 15 см", — йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, в Карпатах всім світом шукали заблукалого туриста: доба на морозі по коліна в снігу. Повідомлення про зникнення 25-річного туриста надійшло в четвер, 14 січня близько 13:00. Відомо, що молодий хлопець проходив туристичний маршрут в районі гори Піп Іван Мармароський, і незабаром втратив орієнтир і заблукав.

Як повідомляв "Знай.ua", моторошна авіакатастрофа в Борисполі перелякала українців: "Невдало приземлився..."

Знай.ua писав, у Києві переляканий малюк провалився під лід і мало не замерз на смерть-рахунок йшов на секунди