Олександр Моргун, юрист-гуморист зі Львова, поділився невеликим скетчем із життя батьків школярів. Не знаємо, чи він буде вам кумедним, але корисним буде точно.

Відповідне відео він виклав на своїй сторінці у соціальній мережі"Інстаграм".

Спершу чоловік показує розмови про збір грошей у звичайній школі звичайного батька, який не працює юристом. Він говорить по телефону з вчителькою і каже, що завтра донька принесе гроші на штори вчительці. Друга частина сценки - більша. В ній юрист показує батька-юриста. Тепер розмови про здачу грошей між ним і вчителем інакші. Він запитує, чи можна перевести кошти на рахунок школи, чи є гарантія на ремонтні роботи, акти та інші документи. Цих запитань набагато більше, аніж в звичайній школі, він запитує їх до самого вечора.

Цю сценку юрист-гуморист прокоментував так: “З переходом Віки з приватної в державну школу, в нас почались свої приколи 😅 І тепер це одне з моїх улюблених скетчів! А Вам як? Знайомо?”

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Дитину зацькували у школі через побори: "Умисне зживають зі світу".

Як повідомляє портал "Знай" Вчителі кинули страждати від болю учня з переламаними ногами - " моя дитина плакала і кричала"

Також "Знай" писав, що в українському садочку розгорівся скажений скандал, мережа не стримує люті: "вдарили дитину і накинулися на матір"