У руках олігархів сконцентрована найбільша кількість ЗМІ, які вводять українців в оману.

Про це заявив народний депутат від фракції «Слуга народу» Олександр Ковальчук в ефірі «Знай24».

«Чим гірше чинній владі – тим краще опозиції. Тому що опозиція не приховує своїх бажань зайняти як можна більше місць у Верховній Раді. Як це зробити? Перевибори. Що може бути причиною для перевиборів? Максимальна кількість незадоволених українців. Будь-яка тема, яка може бути розкачана і підігріта опозиційними політсилами, – буде розкачана, буде підігріта», - сказав він.

Сьогодні в руках олігархів, підкреслює нардеп, сконцентрована найбільша кількість ЗМІ, і тому в них є простий зрозумілий і прямий доступ до українців через візуалізацію проблеми.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

«Я працюю в тому комітеті, який практично всі ці проблеми пропускає через себе, починаючи з ФОПів. Безліч комунікацій, безліч розмов, переписок у себе на окрузі в Рівному, безліч зустрічей із представниками малого і середнього бізнесу, мікробізнесу. Людей ввели в оману, розповідаючи те, що це стосується всіх. Це неправда. Тим, хто стоять на ринках і базарах (представникам першої групи), не треба бути з РРО. Програмне забезпечення безкоштовно отримує друга і третя група», - констатує політик.

Ковальчук наголошує, що в суспільстві треба створювати рівні умови для всіх і всі мають платити податки.

Раніше екс-міністр соцполітики Андрій Рева заявив, що влада не захищає громадян під час підняття тарифів.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляло, що податкова зробила подарунок українським підприємцям.