На сторінці під назвою "Молодіжний Націоналістичний Конгрес" в TikTok з'явилася відео, в якому автори вирішили поставити українцям на вулиці три питання в рамках формату Питання-відповідь.

Перший з них стосувався дати, коли була проголошена незалежність України. Перед "ведучим" постали дівчата, які відразу ж почали сміятися і одна з них сказала" прикол", тоді як друга — "я не знаю".

Після них на відео з'явилися хлопці, що знаходилися біля магазину і автор матеріалу повідомив, що можна відповісти приблизно, тому один з двох молодих людей відповів питанням на питання і назвав дату — в 1992 році. Дівчата ж заявили, що чесно не знають і назвали 1986 рік.

Відео з TikTok, скріншот: Youtube
Відео з TikTok, скріншот: Youtube

Але на вулиці знайшлося кілька людей, які правильно відповіли: "24 серпня 1991 року". Наступне питання стосувалося імені та прізвища глави держави. Хто був першим президентом України? "Чесно не знаю... Я тільки знаю... Янукович, Порошенко і Зеленський. Все, більше нікого не знаю", - зазначили дівчата. Далі постав новий хлопець, який заявив, що першим був Грушевський. А потім додав, що Кучма.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ведучий же сказав, що відповідь хороша, але він неправильний. Хлопці ж, спочатку відповіли правильно на перше питання, зробили те ж саме і з другим, назвавши Леоніда Кравчука.

Але останнє питання про те, хто на даний момент є прем'єр-міністром України, і їх поставив у глухий кут. Але лише хлопець під магазином зумів правильно на нього відповісти-Денис Шмигаль.

Останнє питання - хто на даний момент прем'єр-міністр України?

Нагадаємо, "Прокурорша" Поклонська зацікавилася пропозицією Кравчука щодо Криму: "Як варіант"

Як повідомляв "Знай.ua", воїни ЗСУ в День Соборності зворушливо звернулися до українців: "Жити мирно в єдиній державі"

Знай.ua писав, Шмигаль розповів про оформлення субсидії та компенсації за тарифами