У районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 9 порушень режиму припинення вогню. Про це повідомили в ранковому зведенні ООС станом на ранок неділі, 24 січня.

" за минулу добу, 23 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано ДЕВ'ЯТЬ порушень режиму припинення вогню. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поблизу населеного пункту Південний, збройні формування Російської Федерації вели вогонь з мінометів 120-го і 82-го калібру, станкового протитанкового гранатомета і великокаліберного кулемета", - сказано в повідомленні.

Біля населеного пункту Гнутове ворог відкривав вогонь у бік українських позицій, використовуючи ручний протитанковий гранатомет, великокаліберний кулемет і стрілецьку зброю.

"про факти порушення режиму припинення вогню через українську сторону СЦКК повідомлено представникам ОБСЄ. Бойових втрат серед наших захисників немає. З початку поточної доби, 24 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил порушень режиму припинення вогню не зафіксовано", - сказано в повідомленні.

У районі проведення операції Об'єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Так, за минулу добу, 23 січня, представники Національної поліції України зі складу ОЗ зафіксували 68 адміністративних правопорушень. Підрозділами поліції зведених загонів перевірено 4329 транспортних засобів та 4528 осіб. На причетність до збройних формувань Російської Федерації в територіальні підрозділи доставлялася 1 людина.

Нагадаємо, як працює мобільний центр психологічної підтримки на Донбасі.

Як повідомляв Знай.uа, Головнокомандувач ЗСУ звернувся до кожного захисника на Донбасі.

Також Знай.uа писав, що воїни ЗСУ в День Соборності зворушливо звернулися до українців.