Відома київська блогерка Лілія Багірова, за життям якої на просторах соціальної мережі Instagram стежать близько 150 тисяч осіб, поділилася відео про стан літаків авіакомпанії "Міжнародні Авіалінії України" (МАУ).

Вона в Instagram Stories показала неприємні дрібниці, які чекали пасажирів прямо на борту літака рейсу Шарм-Ель-Шейх — Київ. Виходячи з недавньої публікації дівчини в соцмережі, вона провела майже місяць в Єгипті і назвала це "найвеселішою її зимівлею".

"Просто @fly_uia 🤣 🤣 літаки розвалюються, як завжди единственное єдине, до чого не прикопаєшся, так це стюардеси в МАУ) ну такі вони всі красиві, турботливі і усміхнені)))", — написала вона в підписі до відео, на якому можна помітити скотч і проблеми з деякими закриваються елементами літака.

"Мені здається я вже відвикла від Києва і білих людей) я вже сама як вугіллячко, фото не передає мого кольору шкіри🙈 ми були в трьох готелях) в @fssharmelsheikh: не сподобалося нічого. Вибору їжі немає. Номери старі. Пляж маленький і з 6 ранку треба займати пляжний лежак", — написала вона в самій останній публікації.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Багірова, скріншот: Instagram
Багірова, скріншот: Instagram

Нагадаємо, "Справи з МАУ повертаються завжди дупою" – відома блогерка розповіла про покупку неіснуючих квитків

Як повідомляв "Знай.ua", горить український гуртожиток з біженцями з Донбасу: є постраждалі, включаючи дітей

Знай.ua писав, "Стане матусею", - 45-річна Наталія Могилевська заінтригувала українців