Вчора, 25 січня, під час мітингу в Одесі, організованого «українським об'єднанням моряків», була перекрита траса Київ-Одеса.

Крім вимог боротьби з корупцією, мітингувальники висловлювали і політичні вимоги, такі як звільнення від займаних крісел окремих посадових осіб.

Під час спілкування з учасниками акції протесту виявилося, що серед них присутні люди, які не мають до морської справи ніякого відношення, а також прихильники «Партії Шарія» і окремі депутати від ОПЗЖ, які дізналися про мітинг на проросійських пабліках і вирішили «просто прийти».

Журналісти зазначають, що мітингувальників звозили на перекриття траси автобусами, а перші, хто опублікували інформацію про мітинг, були проросійські сайти, такі, як lenta.ru.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще