Політичний аналітик Михайло Чаплига вважає, що Дмитро Кулеба не компетентний у питаннях дипломатії.

Про це він написав у своєму телеграм-каналі.

"Хроніки зовнішнього управління МЗС... або "записки неадекватів" - інакше назвати це заяви (прости Господи) "дипломата" я не можу. Хоча... якщо врахувати, що Кулеба не дипломат, а всього лише представник клану Кулеб, поставленого при Порошенку прикривати зовнішнє управління, то все встане на свої місця. Тато у нього посол (кажись у Вірменії), а дружина - 1й номер від Зеленського в міськраду столиці. Доповідь закінчена. Не... не закінчено. Якщо уточнити, що міжнародна політика - це ключова прерогатива Президента, то з урахуванням викладеного вище стає зрозуміло, що ніякої зміни влади не відбулося, а Зеленський просто зміна декорацій зовнішнього управління, встановленого при Порошенку", – Михайло Чаплига.

Раніше міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба розкритикував рішення ПАРЄ підтвердити повноваження російської делегації і відмовитися від введення проти неї санкцій.

"Ця ПАРЄ давно зламалася. Нову так і не принесли", - висловився він у Twitter.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

25 січня глава української делегації в ПАРЄ Марія Мезенцева запропонувала оскаржити повноваження делегації РФ через політику російської влади, спрямовану на порушення політичних і громадянських свобод, арешти лідерів опозиції і сотень російських громадян, порушення прав людини в окупованому Криму.