Батьки українських школярів обурені підручником "Основи здоров'я " для 8-класників.
Про це стало відомо з групи "БАТЬКИ SOS" у Фейсбуці.
Повідомляється, що в підручнику з "Основ здоров'я" в темі "Соціальне благополуччя" школяркам вселяють, що саме коротка спідниця може спровокувати злочин сексуального характеру в їх бік. З чим батьки докорінно не згодні, адже на їхню думку "хоч у паранжі ходи, збоченця це не зупинить".
"А довго це все буде в українських підручниках ?
Знайомтеся - основи здоров'я 8 клас підручник 2016 року
Тема: Соціальне благополуччя
Одягнув коротку спідницю - спровокував злочин сексуального характеру
Тобі страшно? - тоді злочинець іде до тебе",- йдеться в повідомленні.

"Поняття віктимність" використовується в радянській/російській гілці психологічних досліджень, вважається помилковим і не використовується в дослідженнях західних вчених, бо це поняття, яке легалізує дії злочинців і перекладає провину на жертву", "Віктимна поведінка. Поняття віктимності широко вживається в позитивістській, зокрема російської віктимології. У сучасній західній віктимології термін майже не використовується, а допущення, що вчинення злочину може залежати від поведінки жертви, піддається гострій критиці як звинувачення жертви. Вікіпедія" , " О мої очі. Піду їх з милом помию, тому що хочеться в них міксера запхати собі", " Вах.... А психіатри авторів перевіряли?", "Це пздц, виховання жертви. Хоч в паранжі ходи збоченця це не зупинить", " толерування зла - зі школи???
Сволота.Скільки ще триватиме цькування,, жертва сама винна".???", " Ось ось замість цього предмета в 8-9 класах повинні викладати в школах за рахунок бюджету курси самооборони і курси надання першої допомоги", "коротше , ходи і бійся , тільки роби вигляд що тобі не страшно, але в будь-якому випадку ти сама винна , спровокувала збоченця. Це ДНО", " а коли ти взимку в пуховику по коліно а за тобою онаніст в під'їзд пірнає. Що його привабило? Бреед....",- коментували пост батьки.